Syyslomaleiri 2018

Syysloma edessä eikä mitään tekemistä?

Herttoniemen Taekwondoseura tarjoaa touhua ja liikunnan riemua 7
13-vuotiaille syyslomaleirillä 15.–17.10.2018. Tuo lapsesi tutustumaan uusiin kavereihin ja nauttimaan liikunnasta ohjatussa ryhmässä.


Kolmipäiväisellä leirillä lapset pääsevät oppimaan taekwondo harjoitteiden ohella koordinaatiota, vartalonhallintaa ja ryhmätoimintaa. Ohjelmassa on myös temppurataa, pallopelejä,  asetekniikoita ja temppuilua air trackillä. Leirille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta taekwondosta tai aseista. Syysleirille voi osallistua myös pelkästään yhdelle tai kahdelle päivälle


Aika: maanantaista keskiviikkoon 15.–17.10. klo 1115

Paikka: Herttoniemen Taekwondoseuran sali (Mekaanikonkatu 15 B)

Hinta:  89 euroa. sis. leiriohjelman ja lounaan. 5 ensimmäiselle earlybird 79 €. Yhden päivän leiri maksu 59€. Kahden päivän leiri on saman hintainen kuin 3 päivän leiri.

Harjoitussalille saa saapua klo 10 alkaen, ja salilta tulee poistua klo 16.30 mennessä. Leirin tarkempi ohjelma kerrotaan ilmoittautuneille viikkoa ennen leirin alkamista.

 


>>>>  Ilmoittautumiset verkkolomakkeella 1.10. mennessä   <<<<

Leirille mahtuu mukaan 25 osallistujaa. Lasten huoltajat ovat myös tervetulleita. Ohjaajana toimii Jose Eskelinen. Lisätietoa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tarjoa lapsellesi liikunnallinen syysloma!Yhteystiedot

Herttoniemen Taekwondo seura
Käyntiosoite: Mekaanikonkatu 15 B
taekwondo.herttoniemi@gmail.com
WhatsApp
050 5225917 (puhelu, tekstiviesti)

kuva kuva kuva

Sijaintimme