Mukaan taekwondoon!

Seuraava alkeiskurssi järjestetään elokuussa 2024

Ilmoittautuminen avataan lähempänä ajankohtaa.


Taekwondon
voit aloittaa kuntotasostasi riippumatta. Harjoittelun tavoitteena on taekwondon oppimisen lisäksi parantaa ja ylläpitää peruskuntoa, liikkuvuutta sekä kehonhallintaa. Alaikärajamme on 7 vuotta. Laji soveltuu tästä ylöspäin kaiken ikäisille ja kokoisille harrastajille; lapsille, aikuisille, perheille ja senioreille. Harjoittelemme Hämeenlinnan Myllymäen väestönsuojassa, osoitteessa Louhimokatu 5 A2, 13100 Hämeenlinna. Tarkemmat saapumisohjeet löydät yhteystiedot-sivulta.

Alkeiskurssin harjoitukset pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 17:00 - 18:00. Kurssin hinta on 110€ ja se sisältää koko kevätkauden harjoitukset. Alkuun tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaattet, vesipullon ja pienen pyyhkeen jaloille. Taekwondopuvun ja harjoituspassin hankinta tulee ajankohtaiseksi vasta ensimmäiseen vyökokeeseen, joka pidetään 2 – 3kk jälkeen kurssin alkamisesta. Vyökokeen jälkeen harjoitukset jatkuvat harjoitusaikataulujen mukaisesti. Alkeiskurssin suorittaneet ovat lisäksi oikeutettuja perhealennukseen seuraavien harjoitusmaksujen osalta! Lisätietoja hinnastosta.

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen avulla. Ilmoittautuminen ei sido mihinkään maksuihin. Voit kokeilla harjoituksiamme ensimmäisen viikon ilmaiseksi.

Tervetuloa Taekwondon pariin!


Seuramme yhteystiedot

Hämeenlinnan Taekwondoseura ry
y-tunnus: 3042559-5

Käynti- ja postiosoite: Louhimokatu 5 A2, 13100 Hämeenlinna

Puhelin: 045 783 67592
Sähköposti: tkd.hml@outlook.com