• '
    '
  • '
    '
  • '
    '

Salin remontti valmistui suunnitellun aikataulun mukaisesti, joten tammikuun viimeisellä viikolla päästiin käsiksi varsinaisiin muuttopuuhiin. Onneksi muuttoa oli ennakoitu jo alkuvuoden ajan inventoimalla, mitkä tavarat seuraisivat uusiin tiloihin ja mitkä päätyvät kierrätykseen.

 

– Yhteistyökumppaninamme jo vuosien ajan olleen Prime Fighters -seuran porukka toimi muuttoviikonloppuna rivakan määrätietoisesti. 

 

Luonnollisesti ilmassa oli monia mielipiteitä uuden salin sisustuksen viimeistelystä, mutta kaikista asioista päästiin nopeasti sopuun. 

 

– Lopputulos on paljon parempi kuin projektin alussa uskalsin edes kuvitella.

 

Muuttopäivän sekamelskaa.

Muuttopuuhat_KuvaJoku.jpg

Eki reippaana muuttomiehenä.

tehokkaat_muuttajat_KuvaJoku.jpg

Tammikuun 2016 aikana seuran uusille kursseille ilmoittautui ennätysmäärä eri-ikäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia.

– Uusia harrastajia aloitti nyt enemmän kuin moneen vuoteen. Näyttää vahvasti siltä, että tekemämme uudistukset saliremontista markkinointiviestintään ovat olleet onnistuneita. Omat odotukseni ylittyivät reilusti, hymyilee Inkwon.

Kaikki ei kuitenkaan ole ollut pelkkää iloista hyrinää. Ainakin yksi selkeä unohdus tapahtui.
– Emme muistaneet suunnitella käytännön toiminnan rullaamista uudella salilla.

Helmikuun ensimmäisellä viikolla vietettiin uuden salin avajaisten kunniaksi kaveripäiviä. Jokainen harrastaja sai tuoda ystävänsä maksutta mukaan treeneihin. Lisäksi viikon kruunasi lauantaina vietetty Avoimet ovet -päivä.

 – Tulen varmasti ikuisesti muistamaan sen hetken, kun saavuin ensimmäistä kertaa uudelle salille ohjaamaan treenejä. Eteisen kenkämeren läpi oli hankala pujotella salin puolelle. Vaatenaulakot pursuivat toppatakeista ja treenilaukkuja oli joka puolella. Normaaliin keskiviikkoiltaan nähden eri-ikäisiä harrastajia ja treenien seuraajia oli todella hätkähdyttävän paljon.

Uuden salin toiminnallisuudet olivat alussa hieman hakusessa ja kaikki, ohjaajia myöten, ihmettelivät, miten uudella salilla oikein eletään. Mihin laitetaan harjoittelupassit? Missä on treenilaukkujen paikat? Mikä ryhmä harjoittelee milläkin alueella? Missä voi odotella oman vuoron alkamista? Saako treenejä seurata harjoitustilan puolellakin, kun aulatila on jo täynnä?

– Minullakaan ei ollut näihin valmiita vastauksia. Onneksi tämä oli positiivinen ongelmatilanne ja ihmiset olivat ymmärtäväisiä. Nyt jälkikäteen asia jo hymyilyttää. Tärkeintä on, että tästä mokasta otettiin oppia.

Arki uudella salilla on nyt parin kuukauden ajan rullannut sujuvasti. Uudeksi haasteeksi on tosin noussut se, että lisääntynyt harrastajamäärä sekä monimuotoistunut harjoittelutarjonta vaativat vielä enemmän harjoitustilaa. 

– Vanhalla salilla olimme reilut 20 vuotta, uuden salin tarina on vasta alussa. Käsikirjoitamme nyt seuran tulevaisuutta, ja odotan innolla mitä tästä kaikesta kehittyy. 

Kuvagalleria uuden salin remontointivaiheista löytyy täältä

Alla muutama kuva remontin ja muuton jälkeen.

uusi_sali_hahmottuu_KuvaJoku.jpg


Uusi_sali_hahmottuu3_KuvaSaaraSalo.jpg