STU:n ottelujoukkue Tanskassa 15.8.2015

STU:n ottelujoukkueen Ivan Kuznetsov (miehet-87kg), Sami Lee (miehet-80kg), ja Piia Muikku (naiset-62kg) osallistuivat Wonderful Copenhagen Taekwondo Tournamentiin. Valmentajana toimi Hasse Sjöholm.

 Ivania vastaan asettui ensimmäisessä ottelussa Norjan Erkin Tasdelen ja Ivan vei ottelun selkein luvuin 11-4. Semifinaalissa Ivan kohtasi Tanskan Mikkel Iversenin. Vaikka Ivan selkeästi nosti tasoaan ensimmäisestä ottelustaan ja otteli hyvin, ei vasemman jalan vamma sallinnut täyttä suoritusta ja tanskalainen eteni finaaliin lukemin 6-2. Ivanille pronssi-mitali turnauksesta.

 Samilla kävi heikohko arpaonni kun hän sai ensimmäisessä ottelussa vastaansa Norjan John Aspin. Asp on mitalimies kansainvälisistä G-rankingkilpailuista ja arvokisaedustaja, ja voitti tämän koko turnauksen selkein luvuin. Kovasta vastuksesta huolimatta Sami otteli erittäin hyvällä asenteella koko ottelun ajan. Ottelu päättyi norjalaiselle 17-3 ja Samin sijoitus oli 5. sija. Aspille kulta-mitali.

 Piia sai vastaansa ensimmäisessä ottelussa niin ikään turnauksen voittajan, norjalaisen Silje Pettersenin. Piian aktiivisesta ja aloitteellisesta ottelemisesta huolimatta norjalainen onnistui napsimaan pisteitä kypäräosumilla ja vei otteluvoiton 13-1. Norjalaiselle turnauksessa kultaa ja Piian sijoitus oli 5. sija.