• '
    '
  • '
    '
  • '
    '


Alkeiskurssille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tammikuun 2023 alkeiskurssille on päättynyt. Seuraava alkeiskurssi järjestetään syksyllä.

Taekwondo on monipuolinen liikuntamuoto, jossa pääset harjoittelemaan mm. potkuja, lyöntejä, itsepuolustustekniikoita, torjuntoja, ottelua ja liikesarjoja. Hämeenlinnan taekwondoseurassa harjoitellaan tyylisuunnaltaan World Taekwondoa (WT), joka on virallinen olympialaji.

Aiempaa urheilutaustaa emme edellytä. Harjoittelun tavoitteena on taekwondon oppimisen lisäksi parantaa tasapainoa, vartalonhallintaa, lihaskuntoa ja koordinaatiokykyä. Lajin voit aloittaa kunto- ja/tai notkeustasostasi riippumatta.

Harjoittelemme Lyseon alasalissa kirjastoa vastapäätä, osoitteessa Linnankatu 12-14. Sisäänkäynti Birger Jaarlin kadun puolelta. Alaikäraja aloittavalle harrastajalle on 8-vuotta.

Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään maksuihin ja voit kokeilla harjoituksiamme kaksi kertaa ilmaiseksi. Samasta perheestä osallistuvat harrastajat ovat oikeutettuja perhealennukseen! Hinnaston ja lisätiedot löydät harjoitukset ja maksut sivulta. Taekwondopuku ei ole aloittaessa pakollinen, joten alkuun riittää esimerkiksi t-paita ja verkkarit. Vahinkojen välttämiseksi ja yhteisen viihtyvyyden vuoksi on kellot, korut ym. riisuttava, jalat pestävä ja huolehdittava, että varpaiden ja sormien kynnet ovat leikatut.
Tervetuloa Taekwondon pariin!