• '
    '
  • '
    '
  • '
    '

Taekwondo Tikkurila

Tietoa alkeiskurssistamme

Seuramme järjestää alkeiskurssin kaksi kertaa vuodessa - tammikuussa ja syyskuussa. Kurssimme kestää n 14 viikkoa ja harjoituksia on 2 kertaa viikossa. Ikäraja on 13-vuotta. Kurssimme ei edellytä minkäänlaista urheilutaustaa. Tavoitteemme on kehittää harrastajiamme hallitsemaan vartaloaan, parantamaan lihaskuntoaan sekä koordinaatiokykyään alkutasostaan riippumatta. Voit tulla kurssillemme yksin tai ystäväsi kanssa. 
 
Harjoittelupaikkamme on Simonkallion koulu, Simonkalliontie 1, 01350 Vantaa
Liikuntasali sijaitsee rakennuksen 3. kerroksessa.
 
Harjoitusohjelma
Ohjeellinen alkeiskurssilaisten harjoitusohjelma.
Harjoitusviikko-ohjelma
1         Salikäytösasiat, lihaskuntoa, perustekniikka (asennot)
2-4     Uusien tekniikoiden harjoittelu, lihaskunto
5         Tekniikoiden kertaus
5-8     Uusien tekniikoiden harjoittelu
9         Tekniikoiden kertaus
10-14 Tekniikoiden hiominen ja vyökokeeseen valmistava harjoittelu
 
Varusteet
Alussa voit harjoitella verkkarissa ja T-paidassa. Kenkiäkään et tarvitse, koska harjoittelemme paljain jaloin. Taekwondo puvun (dobok) hankinta tulee ajankohtaiseksi vasta ensimmäisen vyökokeen lähestyessä eli alkeiskurssin loppupuolella. Suojien hankinta tulee ajankohtaiseksi n. vuoden harjoittelun jälkeen. Varusteita saa saliltamme, kysy lisää vetäjiltä. Puvusta on hyvä pitää huolta aina pesemällä se harjoitusten jälkeen, näin estät lian pinttymisen ja puku kestää myös pitempään. 
 
Maksut
Alkeiskurssin hinta on 100 euroa, joka sisältää Taekwondo passin. Voit kokeilla muutaman kerran ennen kuin maksat kurssimaksun. 
 
Vyökoe
Vyökoe pidetään alkeiskurssin lopussa testaamaan alkeiskurssilaisen osaamista. Vyökokeessa sinulla tulee olla mukana kolme asiaa: Taekwondo puku, Taekwondo passi ja kuitti maksetusta vyökoemaksusta. Salilla sinun tulee täyttää vyökoeanomuslomake. 
 
Alkeiskurssin jälkeen?
Kun olet läpäissyt alkeiskurssi vyökokeen, niin siirryt seuraavalle vyöasteelle eli keltaiselle vyölle. Tällä ryhmällä harjoitusajat ovat samat kuin alkeiskurssilla. Tekniikoiden määrä lisääntyy ja kokonaan uutta osa-aluetta - Poomsea (liikesarja) tullaan harjoittelemaan. Tällä vyöasteella tullaan myös tutustumaan Taekwondo tunnetuimpaan osa-alueeseen eli otteluun (Kyorugi).
 
Yhteydenotto
Jos olet kiinnostunut aloittamaan Taekwondon, niin ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää asiasta.
Sähköpostiosoitteemme on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., valmentajien yhteystiedot löydät ohjaajat -sivulta.

 

Tervetuloa Taekwondon pariin!