• '
    '
  • '
    '
  • '
    '

Liikunnan ilo, ryhmässä harjoitteleminen, yksilöllinen kehittyminen ja taekwondosta nauttiminen ovat Herttoniemen Taekwondoseuran ydintä. Tarjoamme treeniä keholle ja mielelle.

 

Yli 13-vuotiaiden harjoittelu sisältää kattavasti kaikkia taekwondon osa-alueita: asentojen, torjuntojen ja lyöntien lisäksi potkuja, itsepuolustustekniikoita sekä liikesarjoja ja ottelua. Tiivissykkeisellä harjoittelulla tavoitellaan lajissa edistymistä sekä aktiiviharrastajalle riittävän kuntotason ylläpitoa. Noudatamme harjoittelussa yleistä vuosisuunnitelmaa yksilölliset ominaisuudet huomioiden.

 

Lisäksi tarjoamme vauhdikasta old school taekwondo meininkiä yli 30-vuotiaille. Hiki kyllä näissäkin treeneissä tulee! Harjoittelussa painotetaan lajia kuntoilumuotona ja nautitaan taekwondon perusharjoitteista suurmestari Dae Jin Hwangin (9. dan) ohjauksessa.

Kuva: Riitta-Ilona Hurmerinta.

 

 

Aikuisilla on myös mahdollisuus harjoitella lapsensa kanssa. Esimerkiksi Taapero-taekwondossa ja perhe-taekwondossa huoltajakin pääsee kuntoilemaan ja oppimaan taekwondoa yhdessä lapsensa kanssa.

 

Kuva: Riitta-Ilona Hurmerinta.

 

 

 

Muu harjoittelu salillamme aikuisille
Taekwondon lisäksi salillamme on mahdollisuus osallistua kuntopiiritreeneihin ja joogatunneille sekä treenata omatoimisesti toiminnallisen harjoittelun alueella.

 

Kuntopiiritreeni – koko vartalon lihakset töihin

Toiminnallisessa kuntopiiritreenissä kaikki vartalosi lihakset tekevät tehokkaasti töitä. Harjoittelua on tarjolla torstaisin. Treenivuoro sisältyy kausimaksuun. Harjoitukset pidetään online tai paikan päällä. Jos asia kiinnostaa, niin ota ensin yhteyttä toimistoomme, niin kerromme lisää.

Jooga keho ja mieli kiittää
Kehitä liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaominaisuuksia osallistumalla jooga-ohjaajan tunneilla. Samalla mielesi lepää ja olosi virkistyy. Joogaharjoituksetkin sisältyvät taekwondon kausimaksuun!

< >

Tarina työntekijästämme Josesta

keski-iässä takaisin teininä aloitetun taekwondon pariin

Korean matka - unohtumaton elämys

Inkwon Hwang – taekwondolle ja taekwondoperheelle

Yhteystiedot

Herttoniemen Taekwondo seura
Käyntiosoite: Mekaanikonkatu 15 B
taekwondo.herttoniemi@gmail.com
WhatsApp
050 5225917 (puhelu, tekstiviesti)

kuva kuva kuva

Sijaintimme