• '
    '
  • '
    '
  • '
    '

Liikunnan ilo, ryhmässä harjoitteleminen, yksilöllinen kehittyminen ja taekwondosta nauttiminen ovat Herttoniemen Taekwondoseuran ydintä. Tarjoamme treeniä keholle ja mielelle.

 

Yli 13-vuotiaiden harjoittelu sisältää kattavasti kaikkia taekwondon osa-alueita: asentojen, torjuntojen ja lyöntien lisäksi potkuja, itsepuolustustekniikoita sekä liikesarjoja ja ottelua. Tiivissykkeisellä harjoittelulla tavoitellaan lajissa edistymistä sekä aktiiviharrastajalle riittävän kuntotason ylläpitoa. Noudatamme harjoittelussa yleistä vuosisuunnitelmaa yksilölliset ominaisuudet huomioiden.

 

Lisäksi tarjoamme hieman rauhallisemmalla sykkeellä olevia harjoituksia yli 30-vuotiaille. Hiki kyllä näissäkin treeneissä tulee! Harjoittelussa painotetaan lajia kuntoilumuotona ja nautitaan taekwondon perusharjoitteista suurmestari Dae Jin Hwangin (9. dan) ohjauksessa.

Kuva: Riitta-Ilona Hurmerinta.

 

 

Aikuisilla on myös mahdollisuus harjoitella lapsensa kanssa. Esimerkiksi Taapero-taekwondossa ja perhe-taekwondossa huoltajakin pääsee kuntoilemaan ja oppimaan taekwondoa yhdessä lapsensa kanssa.

 

Kuva: Riitta-Ilona Hurmerinta.

 

 

 

Muu harjoittelu salillamme aikuisille
Taekwondon lisäksi salillamme on mahdollisuus osallistua kahvakuulatreeneihin ja joogatunneille sekä treenata omatoimisesti toiminnallisen harjoittelun alueella.

 

Kahvakuulatreeni – koko vartalon lihakset töihin

Toiminnallisessa kahvakuulatreenissä kaikki vartalosi lihakset tekevät tehokkaasti töitä. Kahvakuulaharjoittelua on tarjolla lauantaisin klo 11.00-11.45. Treenivuoro sisältyy kausimaksuun.

Jooga keho ja mieli kiittää
Kehitä liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaominaisuuksia osallistumalla jooga-ohjaajan tunneilla. Samalla mielesi lepää ja olosi virkistyy. Joogaharjoituksetkin sisältyvät taekwondon kausimaksuun!

< >

Tarina työntekijästämme Josesta

Tiedon ja taidon jakaminen takaa tulevaisuuden

keski-iässä takaisin teininä aloitetun taekwondon pariin

Korean matka - unohtumaton elämys

Yhteystiedot

Herttoniemen Taekwondo seura
Käyntiosoite: Mekaanikonkatu 15 B
taekwondo.herttoniemi@gmail.com
050-522 5917 (puhelin, SMS, WhatsApp)

kuva kuva kuva

Sijaintimme