• '
    '
  • '
    '
  • '
    '

Herttoniemen Taekwondoseuralla on pitkät perinteet Helsingissä. Seuramme suurmestari Dae Jin Hwang (9. dan) toi taekwondon Suomeen vuonna 1979. Olemme toimineet Herttoniemessä 1980-luvun puolivälistä alkaen. Kuulumme Suomen Taekwondo Unioniin ja olemme Suomen Taekwondoliiton jäsen.

 

Harjoittelusta vastaava pääopettajamme Inkwon Hwang (7. dan) on harrastanut taekwondoa yli 30 vuoden ajan. Hän on toiminut kansainvälisenä liikesarjatuomarina MM- ja EM-kilpailuissa, valmentanut Suomen liikesarjamaajoukkuetta oman kilpailijauransa jälkeen ja ollut Suomen Taekwondoliiton hallituksen jäsenenä.

 

Seuramme ohjaajilla on useiden vuosien kokemus taekwondosta ja muusta liikunnasta. Panostamme harjoitusten ohjaamiseen ja valmentamiseen selkeiden harjoitusohjelmien mukaisesti. Haluamme, että jokainen harrastaja voi kehittyä lajissa oman ikäryhmän, vyöarvon ja tavoitteiden mukaisesti.

 

Kilpaurheileminen ottelussa ja liikesarjoissa on seurassamme vapaaehtoista – tärkeintä on liikunnan riemu ja taekwondosta nauttiminen. Kilpailemisesta innostuneille tarjoamme asiantuntevaa valmennusta ja erillisiä kilpailemista tukevia harjoituksia.

 

Taekwondo Hwang Herttoniemi – liikunnan riemua ja taekwondosta nauttimista!

Kuva: Riitta-Ilona Hurmerinta.


 

 

 

< >

Tarina työntekijästämme Josesta

keski-iässä takaisin teininä aloitetun taekwondon pariin

Korean matka - unohtumaton elämys

Inkwon Hwang – taekwondolle ja taekwondoperheelle

Yhteystiedot

Herttoniemen Taekwondo seura
Käyntiosoite: Mekaanikonkatu 15 B
taekwondo.herttoniemi@gmail.com
050 5225917 (puhelu, tekstiviesti, WhatsApp)

kuva kuva kuva

Sijaintimme