• '
    '
  • '
    '
  • '
    '

Harjoittelu perustuu vuositasolla erilaisiin kausiin, jolloin keskitytään tiettyihin aiheisiin perusharjoittelua unohtamatta. Näin varmistamme, että harjoittelu on riittävän monipuolista. Lisäksi suunniteltu harjoitusohjelma mahdollistaa nousujohteisen kehittymisen jokaiselle säännöllisesti harjoittelevalle.

 

 

 


Tekniikkakausi

Syksyn ja talven tekniikkakaudella keskitytään oman vyöasteen mukaisiin tekniikoihin. Pääpaino on uusien tekniikoiden oppimisessa kuntoilua unohtamatta.

 

Vyökokeisiin valmistava kausi
Säännöllisesti harjoittelevalla on vähintään kerran vuodessa vyökoe, jossa testataan osaamista ja kehittymistä. Taekwondossa vyökokeen tarkoituksena on varmistaa, että harrastajalla on teknisesti riittävät taidot seuraavalle vyöasteelle. Vyökokeisiin valmistavalla kaudella keskitytäänkin tekniikoiden yksityiskohtaiseen hiomiseen, jotta harrastaja voi hyvillä mielin osallistua kokeeseen. Tällä kaudella harjoittelu on fyysisesti matalatempoista.

 

Peruskuntokausi
Peruskuntokaudella keskitytään fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen - on aika hikoilla kunnolla ja altistaa koko vartalo korkeatempoiseen treeniin. Tavoitteena on peruskunnon parantaminen, lihaskunnon kehittäminen kokonaisvaltaisesti ja venyvyyden lisääminen eri menetelmin. Taekwondon tekniikkatreenejä emme toki unohda tälläkään kaudella.

 

 

 

 

 

< >

Tarina työntekijästämme Josesta

keski-iässä takaisin teininä aloitetun taekwondon pariin

Korean matka - unohtumaton elämys

Inkwon Hwang – taekwondolle ja taekwondoperheelle

Yhteystiedot

Herttoniemen Taekwondo seura
Käyntiosoite: Mekaanikonkatu 15 B
taekwondo.herttoniemi@gmail.com
050 5225917 (puhelu, tekstiviesti, WhatsApp)

kuva kuva kuva

Sijaintimme