• '
    '
  • '
    '
  • '
    '
Hienoa, kun haluat viettää laatuaikaa lapsesi kanssa!
Meillä on 2-4-vuotiaille taaperotaekwondoryhmä, siinä vanhempi on mukana harjoituksissa ja kannustaa lasta hyvään suoritukseen.
Jos sinulla on vanhempia lapsia (5-10-vuotias), niin heitä varten on perhetaekwondoryhmä. Tässä ryhmässä myös vanhempi aloittaa lajin ja suorittaa vyöasteita samaan tahtiin kuin lapsikin. Sinustakin tulee siis ninja!

Huomioi, että ikärajat ovat viitteellisiä ja voit aina keskustella meidän kanssa, jos joku aika on parempi lapsellesi tai perheellesi.
Muistathan, että meillä on ryhmiä myös, jos sinua kiinnostaa kuntonyrkkeily tai asetekniikat (nunchaku, keppitekniikat ja miekka).

Seuraa näitä askeleita, niin saat hyvän kokonaiskuvan miten edetä
1. Katso mitkä kurssit ovat alkamassa ja milloin: Aloita taekwondo / tulevat kurssimme
2. Katso Harjoitusajat, niin tiedät sopiiko ajat teidän aikatauluihin. Vaikka ei sovi, niin kysy meiltä muita vaihtoehtoja.
3. Paljonko lysti maksaa? Se löytyy Hinnasto lapset Vanhempi voi maksaa liikuntaseteleillä ja siitä on infoa Hinnasto ja maksutavat
4. Miten löydät salillemme? Katso alla olevaa karttaa
5. Kaipaatko tarkempaa tietoa eri ryhmistä? Lue Taaperot, perheet, lapset ja nuoret 

Harjoituksiin tarvitset vain t-paidan, verkkarit ja juomapullo. Koska harjoittelemme paljain jaloin, niin et tarvitse kenkiäkään.
Meillä voit kokeilla kerran maksutta. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Maksuja ei tarvitse maksaa vasta kun on kokeiltu lajia, jollet halua varmistaa paikkaa.Ilmoittautumisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja annamme lisäohjeita, joten anna meidän huolehtia asioista tämän jälkeen (viikonloppuisin pidämme taukoa, joten silloin saattaa vastaaminen hieman viivästyä)
Toivottavasti nähdään salilla!

Aina saat olla yhteydessä, jos on kysyttävää:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0505225917 (puhelu, whatsapp) tai Ota yhteyttä


Yhteystiedot

Herttoniemen Taekwondo seura
Käyntiosoite: Mekaanikonkatu 15 B
taekwondo.herttoniemi@gmail.com
050 5225917 (puhelu, tekstiviesti, WhatsApp)

kuva kuva kuva

Sijaintimme