• '
    '
  • '
    '
  • '
    '
Mahtavaa, kun olet löytänyt seuramme sivuille. Meillä on aika paljon tarjontaa, kun olet yli 13-vuotias. Jos olet vielä alle 13-vuotias, niin hyppää pari kohtaa ylemmäs, niin saat sieltä lisätietoja.

Meillä on yli 13-vuotiaille tarkoitettu taekwondoryhmä, jota kutsutaan intensiivikurssiksi, koska he oppivat taekwondon perusteet vain yhdessä kuukaudessa. Kyllä vain, niin nopeasti perusasiat on opittavissa. Tosin perusasioiden hiomiseen menee se loppuikä.

Huomioi, että ikärajat ovat viitteellisiä ja voit keskustella meidän kanssa, jos olet nuorempi ja haluat tulla intensiivikurssille.
Muistathan, että meillä on ryhmiä myös, jos sinua kiinnostaa kuntonyrkkeily tai asetekniikat (nunchaku, keppitekniikat ja miekka), jos jostakin syystä taekwondo ei tunnu omalta lajilta.
Lue lisää näistä ryhmistä Onko jotakin muuta tarjolla kuin taekwondoa?

Seuraa näitä askeleita, niin saat hyvän kokonaiskuvan miten edetä
1. Katso mitkä kurssit ovat alkamassa ja milloin: Aloita taekwondo / tulevat kurssimme
2. Katso Harjoitusajat, niin tiedät sopiiko ajat sinun aikatauluihin. Vaikka ei sovi, niin kysy meiltä muita vaihtoehtoja.
3. Paljonko lysti maksaa? Se löytyy Hinnasto aikuiset. Voit voi maksaa liikuntaseteleillä ja siitä on infoa Hinnasto ja maksutavat
4. Miten löydät salillemme? Katso alla olevaa karttaa
5. Kaipaatko tarkempaa tietoa eri ryhmistä? Lue lisää Aikuiset-sivulta.

Harjoituksiin tarvitset vain t-paidan, verkkarit ja juomapullo. Koska harjoittelemme paljain jaloin, niin et tarvitse kenkiäkään.
Meillä voit kokeilla kerran maksutta. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Maksuja ei tarvitse maksaa vasta kun on kokeiltu lajia, jollet halua varmistaa paikkaa.Ilmoittautumisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja annamme lisäohjeita, joten anna meidän huolehtia asioista tämän jälkeen (viikonloppuisin saattaa vastaaminen hieman viivästyä mutta pyrimme olemaan yhteydessä mahdollisimman pian)
Toivottavasti nähdään salilla!

Aina saat olla yhteydessä, jos on kysyttävää:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0505225917 (puhelu, whatsapp) tai Ota yhteyttä


Yhteystiedot

Herttoniemen Taekwondo seura
Käyntiosoite: Mekaanikonkatu 15 B
taekwondo.herttoniemi@gmail.com
050 5225917 (puhelu, tekstiviesti, WhatsApp)

kuva kuva kuva

Sijaintimme