• '
  '
 • '
  '
 • '
  '

Haluatko järjestää ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat taekwondon merkeissä?

 

Viihtyisällä salillamme on tilaa liikkua ja temmeltää. Ohjaajillamme on vuosien kokemus lasten kanssa toimimisesta, ja he tietävät mistä leikeistä ja harjoitteista lapset pitävät. Takaamme, että taekwondo-synttäreillä vauhtia piisaa ja nauru raikaa.

 

Leikkien lisäksi teemme taekwondoon liittyviä hauskoja harjoitteita kuten hyppypotkuja ja itsepuolustustekniikoita. Ohjelma suunnitellaan osallistujien ikäjakaumaan sopivaksi.

 

Taekwondo-synttäreiden hinta on 80 euroa ja kokonaiskesto kaksi tuntia (max. 15 lasta). Mikäli osallistujia on tulossa enemmän kuin 15, niin ilmoita lukumäärä ajoissa, jotta huolehdimme riittävästi ohjaajia paikalle. Synttärijuhlia pidetään pääsääntöisesti vain lauantaisin klo 14:30 jälkeen. Tilaisuus tulee peruuttaa vähintään 5 päivää ennen tilaisuutta. Sen jälkeen ilmoitetusta peruutuksesta veloitetaan 50 % maksusta.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Hintaan sisältyy

 • harjoituksen suunnittelu ikäryhmälle sopivaksi
 • harjoituksen ohjaaminen
 • tilojen käyttö myös ruokailuun (meiltä löytyy aasialaistyylisiä matalia pöytiä sekä yksi tarjoilupöytä)

Saliltamme löytyy jääkaappi ja mikroaaltouuni, mutta keittomahdollisuutta ei ole. Huomioithan ottaa mukaan ruokailuvälineitä, mukeja ja lautasia yms. sillä ne eivät kuulu hintaan.
Juhlat maksetaan etukäteen laskulla.


Taekwondo-synttäreistä saatua palautetta:

 

"Oli tosi mukavat synttärit, oli tilaa poikien juosta ja herkkujen syöntikin järjestyi mainiosti saliin. Ohjaaja oli aivan mahtava ja osaava, suurkiitos vielä kerran hänelle." 

"Synttärit olivat oikein onnistuneet, ja saimme hyvää palautetta myös vierailta. Ohjaaja osasi hienosti ottaa tilanteen haltuun ja vetää hauskat treenit isolle lapsiporukalle. Hän yhdisti treeneissä juuri sopivasti leikkejä ja pieniä taekwondo-harjoituksia ja sai hyvin mukaan niin taaperot kuin vähän isommat lapset. Ohjaaja oli innostava, ja näkyi hyvin, että hänellä oli kokemusta lapsien ohjaamisesta."

"Huippuhomma että kerrankin lastenkutsuilla ei tarvitse kieltää juoksemista, hyppimistä ja pomppimista! Ja herkkujen syöminenkin järjestyi oikein mallikkaasti pikku pöytien ääressä." 

 

Erittäin sopivat tilat näinkin isolle porukalle (15 eskarilaista)."


"Parhaat synttärit missä olen ollut!" 

"Kiitos hyvin järjestetyistä synttäreistä. Käsittääkseni juhlijoilla oli hauskaa ja leikin lomassa saivat juosta ylimääräistä (ja loputonta) energiaansa. Kiitos myös pitkästä pinnasta vilkkaiden poikien kanssa, vaikka keskittyminen ei ollutkaan aina moitteetonta :).

Voin suositella konseptia hyvillä mielin myös tuttavilleni!

"Oli tosi kiva kun pystyi lapsijoukon kanssa käyttämään koko salia välineineen. Kaikkien mielestä synttärit olivat tosi kivat! Juuri sopivan erilaiset ja ennen kaikkea liikunnalliset. Tekemistä oli sopivan paljon, ja pieni riehaantuminenkaan ei tällaisissa tiloissa haitannut. Kiitos tosi hyvistä juhlista!" 


"Ohjaaja oli tosi mukava ja järjesti todella mukavan tutustumisen taekwondoon! Lapset tykkäsit kovasti ohjaajan rauhallisesta ja ystävällisestä tyylistä. Vaikka meni vähän riehumiseksi lopulta, ohjaajalla ei hermo pettänyt ollenkaan. kiitos siitä!

"Konsepti on hyvin suunniteltu: 2h riittää hyvin ohjattuun toimintaan, omatoimiseen toimintaan sekä herkkujen syömiseen."Kuva: Riitta-Ilona Hurmerinta.