Mukaan taekwondoon!

Ylimääräinen alkeiskurssi lokakuussa 10.10.2023! Kurssin hinta on 50€ ja se sisältää loppuvuoden harjoitukset.Taekwondon
 voit aloittaa kuntotasostasi riippumatta. Harjoittelun tavoitteena on taekwondon oppimisen lisäksi parantaa ja ylläpitää peruskuntoa, liikkuvuutta sekä kehonhallintaa. Alaikärajamme on 7 vuotta. Laji soveltuu tästä ylöspäin kaiken ikäisille ja kokoisille harrastajille; lapsille, aikuisille, perheille ja senioreille.

Alkeiskurssin harjoitukset pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 17:00 - 18:00. Alkeiskurssi kestää noin kaksi kuukautta ja päättyy kurssin lopussa vyökokeeseen. Vyökokeen jälkeen harjoitukset jatkuvat harjoitusaikataulujen mukaisesti. Alkeiskurssin suorittaneet ovat lisäksi oikeutettuja perhealennukseen seuraavien harjoitusmaksujen osalta! Lisätietoja hinnastostamme.

Harjoittelemme Hämeenlinnan Myllymäen väestönsuojassa, osoitteessa Louhimokatu 5 A2, 13100 Hämeenlinna. Tarkemmat saapumisohjeet löydät yhteystiedot-sivulta.

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen avulla. Ilmoittautuminen ei sido mihinkään maksuihin. Voit kokeilla harjoituksiamme ensimmäisen viikon ilmaiseksi. Harjoituksiin mukaan riittää sisäliikuntaan sopivat vaatteet (esim. t-paita ja verkkarit), juomapullo ja pyyhe. Taekwondopuku ja harjoituspassi vaaditaan vasta ensimmäiseen vyökokeeseen kurssin lopussa.


Tervetuloa Taekwondon pariin!


Seuramme yhteystiedot

Hämeenlinnan Taekwondoseura ry
y-tunnus: 3042559-5

Käynti- ja postiosoite: Louhimokatu 5 A2, 13100 Hämeenlinna

Puhelin: 045 783 67592
Sähköposti: tkd.hml@outlook.com