• '
    '
  • '
    '
  • '
    '
Kevätkauden viimeiset harjoitukset pidetään keskiviikkona 31.5. Lauantaina 3.6. ei ole harjoituksia. Kesäkauden harjoitusvuorot alkavat ma 5.6.
Heinäkuussa pidämme taukoa, joten silloin ei ole ohjattuja harjoituksia. 
 
Lapsilla ja junnuilla on kesällä harjoitukset maanantaisin ja keskviikkoisin klo 17-18. Aikuisilla 18:00-19:30.
Jos lapsesi on käynyt keväällä kerran kuussa, niin voitte valita käyttekö maanantaisin vai keskiviikkoisin.
 
Taaperoiden harjoitukset päättyvät 27.5 ja perhe-taekwondon harjoitukset päättyivät kevään osalta 31.5 ja jatkuvat elokuussa. Ilmoitamme tarkemman ajankohdan myöhemmin.
 
Kesän harjoitusajat:
 
 
Joogaharjoituksia ei ole kesällä tarjolla.
 
 
=========== Shortly in English =========== 
Hi,
current timetable will remain until 31.5. The summer timetable will start on Monday 5.6. Please note that Sat. 3.6 there won't be any trainings, also in July we have also a break.
 
If your child has trained once a week during the spring time, he/she can choose between Monday or Wednesday training.
 
You can see summer timetable :
 
 
No Yoga training for this summer.
Suuren suosion ja hyvää palautetta saaneen potkuseminaarin jälkimmäinen osio pidetään Huhtikuussa. Saimme runsaasti hyvää palautetta edellisestä seminaarista, mutta myös erittäin arvokkaita parannusehdotuksia. Pyrimme parannuksien osalta toteuttamaan toiveitanne parhaamme mukaan.
Seminaarin opettajana toimii jälleen moninkertainen taekwondon suomenmestari, pohjoismaiden mestari, 2 x EM-mitalisti ja entinen maaajoukkuevalmentaja Mika Tarhanen.
 
Sisältö:
Siinä missä seminaarin ensimmäisessä osassa keskityttiin yksittäisten potkujen anatomiaan ja hermotuksiin, painotetaan jälkimmäisessä osassa potkusarjoja, potkimista liikkeestä ja etäisyyksien vaikutusta potkuihin. Paneudumme myös rytmityksiin, niiden vaihteluista saataviin etuihin sekä potkujen käyttöön otellessa.
Raapaisemme myös potkuharjoittelun pintaa erilaisten välineiden kanssa ja niistä saatavien hyötyjen suhteen. Lisäksi tietenkin kokeilemme lopuksi opitun soveltamista parien kanssa otteluvarustein ja -harjoittein, joten omat suojat mukaan. Etenemme jokaisen osallistujan taitojen ja osaamisen mukaan, koska kokemuksesta tiedämme, että otteluvarusteissa potkiminen voi osalle olla täysin uusi ja vähän pelottavakin kokemus. Seminaari on loistava mahdollisuus päästä kokeilemaan lajin tätäkin osa-aluetta turvallisesti ammattitaitoisessa ohjauksessa.
 
Seminaarimuotoisena tapahtumana kyseessä on tekniikkaharjoitteluun ja teoriaan painottuva kokonaisuus, joten harjoituksissa edetään melko maltillisella tempolla huomioiden osallistujien erilaiset lähtötasot. Mitään tehorääkkiä ja tosimiesten hikijumppaa ei tälläkään kertaa ole tiedossa jo seminaarin kestostakin johtuen, mutta selvästi intensiivisempi kokonaisuus kuitenkin ensimmäiseen osioon verrattuna. Tekniikoiden suhteen pysyttelemme edelleen perustason potkutekniikoissa, jotta myös kokemattomammat pysyvät mukana ja saavat lisää tehoa harjoitteluunsa.
 
Pidämme seminaarin aikana muutaman 10-15 minuutin tauon, joten pientä evästä on hyvä varata mukaan.
 
Seminaarin koulutus tapahtuu suomeksi.
 
Kenelle:
Seminaaria suositellaan kaikille potkutekniikasta kiinnostuneille yli 12-vuotiaille vähintään 9. kup vyöarvon harrastajille sekä erityisesti harjoituksia seuroissa ohjaaville. Seminaarin aiheet tuovat lisää tehokkuutta omaan harjoitteluun, työkaluja opetukseen ja ovat askel kohti entistä parempia, nopeampia ja tehokkaampia potkuja, tarvitset niitä sitten harjoittelussasi, kilpailuissa tai vaikka vyökokeissa!
 
Opettajana
Mika Tarhanen
– Taekwondo musta vyö
– EM-kisat: 2 pronssia
 
SM-kisat: 7 kultaa
PM-kisat: Kultaa,
Maajoukkueen kapteeni
Taekwondoliiton vuoden ottelija vuosina 1996, 1997, 1998
 
 
Hinta: 30 euroa, maksetaan pankkikortilla, tilille tai käteisellä.
Tilitiedot:
Saaja: Suomen Taekwondo Oy
Tilinumero: FI92 5720 6820 0168 01
Viite: 20035
Summa: 30
 
Ilmoittautumiset: 13.04 mennessä  >> TÄSTÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE  <<
 
Paikka: Herttoniemen taekwondosali, Mekaanikonkatu 15 B.

Osallistumisen voi perua ilman lisäkuluja viikkoa ennen seminaaria. Sen jälkeen peruuntumisesta peritään 15 euron maksu.
Sairastapauksissa ei peritä maksua.
Kesäloma edessä eikä mitään tekemistä?

Herttoniemen Taekwondoseura tarjoaa touhua ja liikunnan riemua 8
13-vuotiaille kesäleirillä 12.14.6.2017. Tuo lapsesi tutustumaan uusiin kavereihin ja nauttimaan liikunnasta ohjatussa ryhmässä.


Kolmipäiväisellä leirillä lapset pääsevät oppimaan taekwondoharjoitteiden ohessa koordinaatiota, vartalonhallintaa ja ryhmätoimintaa. Ohjelmassa on myös temppurataa, pallopelejä ja bonuksena nunchakuilla harjoittelemista! 
Leirille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta taekwondosta.


Aika: maanantaista keskiviikkoon 12.14.6. klo 1115

Paikka: Herttoniemen Taekwondoseuran sali (Mekaanikonkatu 15 B)

Hinta:
Early bird (5 ensimmäiselle ilmoittautuneelle) hinta: 79 euroa ja muille 89 euroa.
sis. leiriohjelman, nunchakut, leiri T-paidan ja kevyen lounaan.


Harjoitussalille saa saapua klo 10 alkaen, ja salilta tulee poistua klo 16.30 mennessä. Leirin tarkempi ohjelma kerrotaan ilmoittautuneille viikkoa ennen leirin alkamista.


>>>>Ilmoittautumiset verkkolomakkeella 25.5. mennessä <<<<

Leirille mahtuu mukaan 20 osallistujaa. Lasten huoltajat ovat myös tervetulleita. Ohjaajana toimii Jose Eskelinen. Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarjoa lapsellesi liikunnallinen startti kesälomaan!< >

Tarina työntekijästämme Josesta

Laura Pihkala

Esittelyssä uusi ohjaajamme

Tiedon ja taidon jakaminen takaa tulevaisuuden

keski-iässä takaisin teininä aloitetun taekwondon pariin

Yhteystiedot

Herttoniemen Taekwondo seura
Käyntiosoite: Mekaanikonkatu 15 B
taekwondo.herttoniemi@gmail.com
050-522 5917 (puhelin, SMS, WhatsApp)

kuva kuva kuva

Sijaintimme